sâmbătă, 20 februarie 2010

guvernul iar "o arde" retardat si arde copiii


li se nazarira desteptaciunilor intruchipate sa-i priveze pe copiii oamenilor bogati de cei nici 400 de mii, adica mai putin de 9Euro pe care-i primeau pe luna drept alocatie de la stat pentru studii. Un gest laudabil dealtfel tinand cont ca astia micii ar putea sparge imensa suma pe vicii grave, droguri, prostituate, arme si alte tampenii ori mai rau, pe cele doua meniuri mici pe care si le-ar permite la Mac. Sa'nvete si nemancati, doar asa faceau parintii pe vremuri!


nu ca m-ar deranja initiativa, dimpotriva. E o problema al dracului de tricky gasesc, s-anume cine decide daca ai parinti bogati au ba si cum? Presupun ca se va face pe baza venitului familiei impartit la numarul de vite furajate, altfel n-ar exista o cale, este?

Este gresit, cel putin pentru tara asta defecta, va spun eu. De ce? Pai, cati tigani au Mercedes-uri ultimul ragnet, stau in palate care pun in umbra Taj Mahal-ul si cara dupa ei kile de aur dar totusi se duc, in mertane desigur, sa ridice umila alocatie? Va zic eu, mai toti. Adevarat?

Acum, astia sunt bogati ori saraci? Vedeti voi, aci e partea nasoala, desi orice retardat mental ar putea jura ca gem de bogatie, oamenii n-au averea declarata. Deci, potrivit legii, sunt saraci lipiti pamantului iar daca privim prin lupa legii, Buzescu e zona la fel de saraca ca si Calanul spre ex. Da, nu platesc impozite pentru palate, masini ori gramezile de aur. A avut grija statul sa nu-i deranjeze cu asemenea prostii. Nici n-ar avea de ce tinand cont ca pe langa astia, care sunt ai dracului de tupeisti, guralivi si foarte uniti, e o mare masa de romani docili care jura zilnic pe mama ca sunt nerabdatori sa plateasca taxe pentru orice pufulete detinut.


La ce sa-ti bati capu' cu dracosii cand ai o imensa resursa de fraieri?!?


Neavand cunostinte in domeniu as putea jura ca asa ceva e si discriminatoriu. Alocatia de studii e ceva si prin definitie ii este destinata oricarei persoane care indeplineste anumite criterii de varsta si este inscris intr-o forma de studii. Ajutorul social e alta poveste si nu prea tine de studii. Dpdv legal, solutia ar fi sa elimine alocatia de studii si sa accorde ajutor social copiilor saraci. Ajutor pe care tot tiganii l-ar inhata. O sa ma documentez oricum.

Niciun comentariu: