vineri, 8 ianuarie 2010

taxa pe sex. tarife


glumetul dar inutilul mare hulpav PSD, Ioan Mircea Pascu a facut si el o gluma in toata-i cariera, buna dar totusi proasta gluma domniei sale.

in incercarea-i disperata de a ne arata ca psd-ul vrea binele si bunastarea tarii, merita voturi si increderea poporului bla bla, susnumitul arunca celeilalte adunaturi de hoti hamesiti o sugestie, pentru ministrul sanatatii si prietenii sai de la finante. s-anume, taxa pe viciu.

gluma, gluma, cel putin asa credem cu totii inca. Dar in contextul actual in care modestii de la putere ar vinde si dintii babelor pentru a mai strange ceva letcaie la bugetul tarii, din care necumpanat sa fure apoi, nu prea e de glumit.

e de ajuns sa constate vreun ilustru ministru ca anterior amintita taxa este aplicata sub indeiferent ce forma pe undeva prin vreun coltisor de lume ca o si gasesc ei legitima si necesara.

pariez ca ar fi in stare sa-ti taxeze cu celebrul "punct de pensie" activitatea sexuala.
un punct de pensie sexul normal cu nevasta, 2 cu logodnica, 3 cu prietena oficiala, 4 cu o fosta prietena, 5 cu o domnisoara singura de cel putin 4 luni daca nici tu nu esti implicat in vreo relatie sentimentala (*prima partida se taxeaza cu 3 puncte de pensie), relatiile extraconjugale, fiind extra, se taxeaza extra.

minoritatile sexuale de orice natura sunt rugate sa solicite lista tarifara completa.

Eu am doua intrebari
cat se impoziteaza?
exista reducerile clasice pentru elevi, studenti, gravide, militari in termen si pensionari?

*declaratia glumetului AICI

Niciun comentariu: