joi, 14 ianuarie 2010

real succes, a fost lansata si`n romania movie prostia


prostia e atat de prolifica`n tarisoara asta si cum e normal, e bine sa avem si noi ultimul trend in materie.

daca p-afara, in speta prin tara continent a eternilor labili, suicidul cu referinta la filme e la moda de ceva vreme, romanii duceau o lipsa acuta a acestui laitmotiv. Ei bine, tocmai a fost realizat un important upgrade de prostie a.i. sa fim si noi la standard. Macar atat.

citesc cu deja obisnuita-mi apatie care ma`nsoteste ca o umbra in relatia cu acest popor, un articol in presa centrala; EXCLUSIV / Filmul Avatar a făcut prima victimă: O studentă la Medicină s-a sinucis. Este o tragedie de necontestat dar de unde si de ce legatura cu Avatar?

probabil dovada suprema de labilitate si lasitate este sa-ti argumentezi actiunile prin acuze fara fundament la adresa unor persoane/evenimente cu potential impact asupra maselor. 

pe acest principiu le sugerez tuturor mandrilor purtatori de blana naturala sa priveasca ACEST (click doar daca esti tare de inima) film apoi sepuku. Macar asta s-ar putea dovedi folositor, ar mai scapa cateva animale, s-asa sunt o gramada pe cale de disparitie.

Apropos, ultimele vesti in domeniu ne alarmeaza ca aproape 17.000 de specii sunt în acest moment pe cale de dispariţie.

Oricum peste 850 sunt dispărute sau mai există doar în captivitate. 

Iar daca nu ma`nseala neuronii, statisticile astea erau de prin 2007. Promit sa ma documentez si sa postez ultimele date.

Hai ca am trecut prin toate, sucid, filme, animale disparute dar tot la prostie ne oprim.

STOP.

Niciun comentariu: