duminică, 24 ianuarie 2010

google vs China.



lupta mare si indignare mondiala pe motiv ca nu sunt chinezii de accord sa bage google pornaciuni la greu in China

iata cum google face zarva universala, taman el, maretul, se simte cenzurat de de minunatii chinezi

Cine asociaza China cu maimutoii de prin europa, greseste cumplit. Nu va intelege veci.

Trecutul Chinei este glorios.  Viitorul, la fel. China, sau Republica Populara Chineza, are de toate, e un mic Pamant in interiorul unei tari, are traditii, vechime, cultura, intelepciune dar si cel mai important ingredient, resursa umana. Este resursa care i-a dat maretia acestui imperiu in redevenire.

Orase impozante, zgarie nori, trenuri Maglev, aeroporturi impozante,NTHS (cea mai mare retea de autostrazi din lume)? Sunt. Shanghai spre exemplu, este orasul cu cea mai mare rata de crestere la nivel mondial, are 15mil locuitori, romania 22 din care 5 izgoniti la capsuni ori ingrijit babe senile p-afara.

Dar ce ziceti de cultura, traditii vii, oameni arand pamantul cu boii, cultivand tihnit orez, trainind din agricultura si mestesuguri asa cum erau acestea acum mii de ani? 

De ce am dori noi sa distrugem aceasta societate dandu-le pornaciuni, scandaluri ieftine, ciudatenii si orori, toate in numele libertatii? Guvernul chinez, a decis sa isi protejeze cetatenii de xxx_fisting_her_ass ori de alte cancanisme distructive si sa le ofere acestora, cetatenilor, un mediu virtual curatat, e adevarat, mai putin democratic. 

Accesul liber la informatie nu inseamna neaparat ceva bun. De ce si-ar indobitoci chinezii poporul, cum dealtfel restul natiunilor au facut-o, doar de dragul asa zisei libertati? Suntem mai breji noi, restul lumii? 

Daca acum nici 20 de ani, pe la bloc intalneai hoarde de copii zglobii jucandu-se din zori pana`n noapte, acum cu totii stau in camerele lor, nenorocind fel de fel de monstri in fata monitorului ori masturbandu-se la fiecare poza noua a Zaney_yubi_cul_girl_13 de pe hi5. Asa iau nascare generatii de emo depresivi, dezaxati, antisociali, frustrati ori scelerati. Bine, bine, o fi asa dar cel putin asta suntem liberi, nu? 

Liberi sa ce, sa devenim defecti? 

Va urez succes! 

Editare ulterioara: cititi stire ACI

Niciun comentariu: