miercuri, 30 decembrie 2009

Din categoria, mintim poporul cu televizoru`


De cateva zile`ncoace pe toate buletinele de stiri auzim cat de frumos e la munte, ce statiuni minunate avem, ce conditii de vis, ce partii fantastice, cati oameni fericiti.. Basca mai apare fie cate un hulpav si idiot administrator de hotel ori vreo tanti paralela dar "patroneasa" de (pseudo)pensiune, dotata in bizara-i inchipuire cu tot ce inseamna conditii sa ne asigure ca sunt pregatiti sa ne fericeasca si sezonul asta. Daca primul ne serveste ignoranta, aroganta si lipsa de respect fata de client in al sau hotel, duduia e convinsa ca atata timp cat un client are unde sa doarma, are ceva apa calda, caldura si un foisor unde sa-si traiasca romanul definitoriul si nelipsitul gratarel, totul e la standarde.

Ba voi sunteti nebuni?!? Unde dracu sunt conditiile alea, unde sunt partiile alea minunate, unde sunt ei toti oamenii aia fericiti?

Dragilor, pe scurt, romania NU are turism. In romania gasesti doar o gasca de nesimtiti care se intrec intre ei dar si pe sine in a jefui sub orice forma, oricat de ingrata s-ar dovedi ea, orice potential client.

"Peste gard" e o si mai mare gasca de prosti care accepta, basca chiar platesc tupeul si nesimtirea celorlalti.

Niciun comentariu: