duminică, 20 decembrie 2009

Boc 4. O sa traim (mai) bine.


Am mai trecut cu brio un paradox, a patra versiune, in realitate aceeasi, a guvernului Boc a fost propusa. Nimic nou sub soare, tot Udrea, tot Videanu, Berceanu, Blaga&co pe frontispiciu dar si cateva figuri noi. Tarfa politica numarul unul, Mako Bela a ajuns ministru, ba chiar vicepremier. Vis implinit! Ambasadorul romaniei la Paris, Bachonschi a fost remunerat pentru excelenta eficienta in procesul de votare si/sau fraudare dupa ce in sectia speciala din Paris s-a votat cu o cadenta de un vot la 65 secunde, cu postul de Ministru de Externe. Trecem peste faptul ca a fost implicat intr-un scandal sexual, taman el, ambasadorul, imaginea romaniei. Ii propun sa isi inregistreze recordul stabilit la votare in Guiness Book, macar asa va afisa si el ceva notabil, chiar daca deloc pozitiv, in CV.
Desigur, Boc are solutii fiabile si concrete pentru iesirea romaniei din criza si restabilirea unui climat normal prin repornoirea motoarelor economiei. Ma`ntreb cum? Un prim pas a fost facut, a pus-o pe Udrea si la Dezvoltare pe langa Turism. Este caa furat cu succes de la Turism? Acum are sansa sa o faca si la Dezvoltare.

Poate va intrebati de unde paradoxul? Pai, daca memoria nu m-a lasat, acum cateva luni eram cu acelasi guvern, acelasi presedinte, nu? Paradoxal este ca, acest guvern a fost demis prin motiune de cenzura pentru prima data in istoria romaniei. Pe intelesul prostilor, unii au decis prin vot ca astia sunt incapabili si trebuie inlocuiti. Bun. I-am inlocuit, not!
Nu ma pot abtine sa nu-i felicit ironic pe cei care l-au votat pe Basescu!

Un comentariu:

Tile spunea...

O ducem foarte bine. Am ales sa o sugem inca 4 ani cu idiotul no. 1: Emil Boc (mai bine se ducea pulii de suflet cand a cazut in emisiunea lui Andrei Gheorghe). Am ajuns sa am profunde sentimente antinationale.