duminică, 13 ianuarie 2008

Ce vrea sa spuna, ea.



   Probabil mai neintelese decat femeile sunt doar...doar nimic.
Citesc un articol intr-o revista legat de ce vor de fapt sa ne spuna femeile,
uimit aflu ca de fapt ce zice ea, n-are de-a face cu ce spune. Ma-ntelegi? Nici eu.
Hai sa disecam minunatul articol despre nu mai putin minunatele femei si mai putin
minunata exprimare;

Ea spune: "Nu sunt suparata!"
Ce vrea sa spuna: "Sunt suparata!"
De ce spune asa: Daca nu mai vorbeste cu tine si pretinde ca nu este suparata
pe tine, mai mult ca sigur ca blufeaza. Poate ca isi ascunde pur si simplu furia
sau crede ca ar trebui sa iti dai seama care este motivul pentru care este nervoasa.
Ce trebuie sa faci: Incearca sa iti dai seama de ce este suparata si sa discuti cu ea despre asta. Problema nu va disparea de la sine. De fapt daca nu incerci sa o rezolvi acum, mai mult ca sigur ca se va intoarce impotriva ta mai tarziu.


  Gasesc totul mai mult decat simplu, tipa nu e deloc suparata, doar a zis asta iar faptul ca nu mai vorbeste inseamna ca-si conserva pretioasele corzi vocale.Nimic mai mult.Ce trebuie sa faci, pai sa-i scrii pe un biletel: ADU-MI ALTA BERE CAND VEZI CA STICLA SE GOLESTE.GASESTI DESTULA IN FRIGIDER. Eventual poti sa-i respecti dorinta si s-o ignori cateva zile. Ii trec atat corzile cat si cheful de harta.

Ea spune: "Imi plac prietenii tai dar..."
Ce vrea sa spuna: "Nu imi plac prietenii tai"
De ce spune asa: Nu vrea sa para ca vrea sa te controleze sau sa iti insulte prietenii, asa ca nu iti va spune in fata cat de mult ii displac prietenii tai. Probabil crede ca au o influenta negativa asupra ta si vrea sa nu mai petreci atat de mult timp in preajma lor.
Ce trebuie sa faci: Depinde de ceea ce spune ea ca nu apreciaza foarte tare la prietenii tai. Daca iti da un motiv pertinent ai putea sa te gandesti mai mult pe seama acestui subiect. Daca nu, spune-i ca prietenii tai sunt importanti pentru tine si ca ai vrea sa depuna mai mult efort pentru a se intelege cu ei.



  Ideal, gagica ta iti iubeste anturajul, tocmai a spus asta.Ce trebuie sa faci? E simplu,
ai grija sa petreaca cat mai mult timp impreuna si arata-i cat de pretiosi sunt
prietenii tai pentru tine, va aprecia enorm ca iubiti aceeasi oameni.

Ea spune: "Nu esti suficient de comunicativ."
Ce vrea sa spuna: " Ce crezi despre relatia noastra?"
De ce spune asa: Vrea sa stie ce simti pentru ea si in ce directie crezi tu ca se indreapta relatia voastra dar nu vrea sa para prea neajutorata. Spera ca vei deschide tu subiectul si ca o vei lumina in aceasta privinta.
Ce ar trebui sa faci: Nu o mai tine in suspans si spune-i ce simti. Daca nu ii spui acum va cauta o alta modalitate de a-ti pune aceeasi intrebare.


 Aici ai incurcat-o, tipa vrea sa priviti aceeasi telenovela "interesanta si de corazon" impreuna cu prietenele ei, eventual sa discutati despre acelasi sutien superb care se asorta asa bine cu geanta aia care mergea de minune cu ghetutele care fara bluzita roz nu dau bine cu cerceii aia scumpi. Ce e de facut? Da-i cardul.Aici oricum negociezi
tot pierzi. De ce sa pierzi timp si bani cand poti pierde doar banii? Be smart!


Ea spune: "De ce nu incerci sa ma saruti asa?"
Ce vrea sa spuna: "Nu imi place cum saruti!"
De ce spune asa: Nu vrea sa iti raneasca orgoliul de macho-man. Nu te speria nu este asa de rau! Daca iti spune asa ceva inseamna ca te place suficient incat sa vrea sa iti arate cum ii place sa fie sarutata.
Ce trebuie sa faci: Fa ca ea si vezi ce iese!


 Tocmai ti-a zis ca vecinu saruta mai bine, si deh, e cu 30 de ani mai in varsta. Chiar vrei sa-ti spun eu ce e de facut?

Ea spune:imi place frizura tipului asta!"
Ce vrea sa spuna: "Nu imi place cum iti sta parul!"
De ce spune asa: Se gandeste ca este mult mai bine sa te lase sa intelegi asta decat sa ti-o spuna in fata.
Ce trebuie sa faci: Mai cere cuiva parerea despre frizura ta. S-ar putea sa aiba dreptate si trebuie sa faci unele modificari. Dar daca cealalta persoana iti spune ca nu e cazul, nu iti schimba stilul de dragul ei. Prefa-te ca nu ai inteles aluzia.


 Poti aborda pe doua cai, ori s-o certi ca se uita dupa altii si garantat uita de frizuri, cumparaturi, telenovele ori sa te razi cateva luni in cap. Cand ti-oi lasa parul sa creasca, indiferent de cat de nashpa-ti sta, va aprecia. Doar o asteapta iar chelia daca comenteaza, nu?

 Ea spune: "De ce speli rufele asa?"
Ce vrea sa spuna: "Nu faci treaba cum trebuie!"
De ce spune asa: Nu vrea sa te descurajeze si sa nu o mai ajuti la treaburile casnice. Vrea sa continui sa o ajuti dar sa faci treaba asa cum ii place ei sa fie facuta.


 Ea spune: de ce speli ruflele asa, lasa-ma pe mine. Ce vrea sa faci? S-o lasi in pace sa faca treaba, treci la bere si meci.Porcule. 


Niciun comentariu: